preskoči na sadržaj
Vijesti iz Rivarele

Izvrsno u Movingradu!


 

Ljeto je, nažalost, gotovo. Vratili smo se u školske klupe, opet se rano budimo, a uskoro nas čekaju domaće zadaće i ostale školske obveze. Meni je ljeto najdraže godišnje dobajer dani budu sunčani i dugi, svi su dobro raspoloženi i pravo je vrijeme za boravak u prirodi. Kiša rijetko pada, a i kad padne,   lijepo nas osvježi i ljepše spavamo.

Ovo sam ljeto jako lijepo iskoristio iako mi se čini da je prebrzo prošlo. Išao sam svaki dan na more, družio se s prijateljima i priznajem, igrao sam igrice 😊. Ono što ću zauvijek pamtiti je boravak u ljetnom kampu Movingrad. Bila su to dva jako zabavna, ali i naporna tjedna. Na kamp bismo stigli u 8:30, a zatim bi doručkovali. Nakon doručka bi nas čekale različite aktivnosti, kako nam ne bi bilo dosadno. Igrali bi tenis, odbojku, plivali i biciklirali po nekoliko kilometara dnevno. Najduža tura bila je ona do Umaga i nazad. Sunce je pržilo, ali smo mi na biciklima i kacigama na glavi odradili sve po planu. Uvijek bismo se vratili umorni, obično oko 13 sati,a tada bi i ručali. Hrana je bila odlična i naravno zdrava. Nakon ručka slijedio je odmor  u hladu, društvene igre, zezancija i smijeh. Kažem vam, prava pravcata zabava!

 Došao je i dan kad su nas treneri odveli u adrenalin park Sky Fox i na karting, aišli smo i na zipline. To je čelična sajla po kojoj, uz pomoć opreme kojom se zakačimo  klizimo. Prošli smo razne poligone i na kraju vozili karting. Ipak,  najzabavnije mi je  bilo kad smo jurili pedalinama, skakali po gumenom aquaparku i veslali SUP-om. Za one koji ne znaju što je SUP, to je daska slična onoj za surfanje, ali se krećemo uz pomoć vesla. Bilo je toliko raznovrsnih i zabavnih aktivnosti da bi dan bio uvijek ispunjen,a kad bi roditelji došli po nas u 16 sati, druženje bi se obično nastavilo  kod nekog prijatelja do kasnih večernjih sati.

Ovo mi je bila 3. godina u kampu, a ujedno i najzanimljivija jer sam bio u starijoj grupi gdje je program bio uzbudljiviji i zahtjevniji. Još jedna lijepa strana kampa je ta da smo se družili s učenicima koje obično susrećemo u školskom hodniku pa sam tako upoznao i nove prijatelje.

Svakome bih preporučio ovaj aktivan ljetni kamp jer smo se lijepo zabavili, naučili nove i zanimljive funkcionalne vježbe, poboljšali kondiciju i pošteno se umorili. OVAJ KAMP DEFINITIVNO NIJE ZA LIJENČINE!!! Jedva čekam sljedeće ljeto, a do tada idemo učiti 😉.

                                                                                                                          Lucas Fabac, 6.bPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 23. 9. 2019.

TražilicaDan škole


Upisi u prvi razred


Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 23127
Ovaj mjesec: 1806
Ovaj tjedan: 68
Danas: 68
preskoči na navigaciju