preskoči na sadržaj
Vijesti iz Rivarele

Obavijest poslovnim partnerima-dobavljačima o elektroničkom izdavanju i primanju računa


Obavijest poslovnim partnerima-dobavljačima o elektroničkom izdavanju i primanju računa

Poštovani,

          ovim putem obavještavamo dobavljače da sukladno Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi („Narodne novine“ broj 94/18.), Pravilnika o tehničkim elementima, izdavanju i razmjeni elektroničkog računa i pratećih isprava u javnoj nabavi ( „Narodne novine“ 32/19), i u skladu s Direktivom Europskog parlamenta 2014/55/EU, Osnovna škola- Scuola elementare RIVARELA dužna je od 01. srpnja 2019. godine kao javni naručitelj, zaprimati i slati sve račune bez obzira na iznos, u elektroničkom strukturiranom obliku.

          Jedine račune koje ćemo nakon 01.07.2019. godine moći prihvatiti kao pravovaljane su računi izdani u elektroničkom obliku sukladno europskoj normi poslani putem informacijskog posrednika i koji su dostavljeni Školi  putem centralne platforme za razmjenu eRačuna koju vodi FINA u svojstvu centralnog informacijskog posrednika, a na koju su se dužni povezati ostali informacijski posrednici.

          Za sve potrebne informacije o načinima dostave elektroničkih računa prema centralnom sustavu Fine e Račun za državu, možete se obratiti poslovnici Fine, web stranici www.fina.hr u rubrici e Račun u javnoj nabavi ili kod drugih registriranih informacijskih posrednika.

         S poštovanjem!

                                                                                                                   Ravnateljica:

                                     Davorka Parmač,prof.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Eva Mofardin   datum: 11. 7. 2019.

TražilicaDan škole


Upisi u prvi razred


Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 23130
Ovaj mjesec: 1809
Ovaj tjedan: 71
Danas: 71
preskoči na navigaciju