preskoči na sadržaj
Vijesti iz Rivarele

3. sjednica Vijeća učenika


U utorak, 28. svibnja 2019. održali smo posljednju sjednicu Vijeća učenika kojoj su nazočili predstavnici svih razreda te stručna služba škole. 

Osvrnuli smo se na ostvareno tijekom ove školske godine te iznijeli što bi još voljeli učiniti do kraja školske godine. Tijekom godine poboljšali smo ponudu jela u školskoj kuhinji prema željama učenika i u skladu s načelima uravnotežene prehrane, uredili smo kante za otpad u prednjem dijelu škole, radili smo na urednosti školskog prijevoza učenika, uređivanju igrališta škole, integracijom školskih ormarića u unutarnji prostor škole te uvođenju školskih uniforma.


Također, učenici su iznijeli prijedloge izvannastavnih aktivnosti za školsku godinu 2019./2020. koje su komentirali u svojim razrednim odjelima te prenijeli Vijeću. Neki od prijedloga aktivnosti su plivanje, kuhanje, praktičan rad, pletenje, izrada slikovnica i stripova, domaćinstvo u nižim i višim razredima te uređivanje školskih novina. 

Psihologinja Sara Findrik prezentirala je rezultate istraživanja Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije. Istraživanje je provedeno prošle školske godine te su u njemu sudjelovali učenici sedmih i osmih razreda. U predstavljanju, psihologinja je iznijela rezultate OŠ-SE RIVARELA te komparaciju sa rezultatima ostalih škola Istarske županije. Učenici su komentirali stavke i rezultate koji su im bili zanimljivi te dali svoje viđenje tijekom ove školske godine.


Sjednicu smo priveli kraju razgovorom o obilježavanju važnih datuma u mjesecu svibnju i lipnju - profesionalna orijentacija i upis u srednju školu za učenike osmih razreda, obilježavanje Projektnog, Sportskog i Dana škole. 
Povodom kraja školske godine i posljednje sjednice Vijeća učenika,  stručna se služba zahvaljuje Vijeću na sudjelovanju na sjednicama održanim tijekom ove školske godina te  poziva učenike da aktivno sudjeluju u Vijeću i u sljedećoj školskoj godini.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ljiljana Kostić   datum: 30. 5. 2019.

TražilicaDan škole


Upisi u prvi razred


Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 23127
Ovaj mjesec: 1806
Ovaj tjedan: 68
Danas: 68
preskoči na navigaciju