preskoči na sadržaj
Vijesti iz Rivarele

Glazba svuda oko nas


Glazba svuda oko nas

Pred sam završetak još jedne nastavne godine pa tako i one glazbene, polaznici  Glazbenog odjela predstavili su svoj jednogodišnji rad u animacijskom danu.

Animacijski dan, u kojem su glavnu ulogu imali naši glazbenici; klaviristi, gitaristi, mandolisti i harmonikaši,  održao se u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine. Glazbenici su se smjestili na raznim mjestima u školskim hodnicima  i  u posve drugačijoj atmosferi predstavili svoja glazbena postignuća.  Neobično je i vrlo zanimljivo bilo slušati izvedbe svojih prijatelja koji su to prijepodne glazbom različitih instrumenata oživjeli hodnike i udahnuli  jednu novu energiju omiljenim školskim prostorima.

Bila je to izvrsna prilika za neobičan susret s glazbenim svijetom. Sigurni smo da je animacijski dan Glazbenog odjela pružio svima ljepotu glazbenog izričaja i potaknuo  učenike na  audiciju za upis u Glazbeni odjel.

Nadamo se da će, zahvaljujući izvrsno organiziranom i poticajnom animacijskom danu, Glazbeni odjel sljedeće godine brojati mnogo učenika  koji će odabrati svoj instrument i pronaći svoj glazbeni put.

 

                                                                                                                Iva Hrnčić, 7. r.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 29. 5. 2019.

TražilicaDan škole


Upisi u prvi razred


Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 23129
Ovaj mjesec: 1808
Ovaj tjedan: 70
Danas: 70
preskoči na navigaciju