preskoči na sadržaj
Vijesti iz Rivarele

Radovi naših učenika na likovnim natječajima

 


U našoj je školi dosta učenika koji se likovno vrlo vješto i uspješno izražavaju. O njihovom talentu brine se od najranije školske dobi. Takvi su učenici vrlo aktivni u likovnim radionicama u nižim razredima, a talent se nastavlja brusiti na satovima likovne kulture i radionicama u višim razrednima. Učitelj Roberto Cimador, profesor likovne kulture, redovito prati objavu likovnih natječaja i šalje radove naših učenika.

Na Likovni natječaj Lions Cluba Poreč poslani su radovi učenice 7. razreda Veronike Marjakaj.  Tema natječaja ''Boja proljeća'' posvećena je bogatstvu proljetnog kolorita,a želja Lionsa je da  učenici u slici pokažu svoju viziju i doživljaj ljepote proljeća.

 

Autorica: Veronika Marjakaj

            Natječaj Prirodne i tehničke katastrofe raspisala je Državna uprava za zaštitu i spašavanje. Zadatak učenika bio je prikazati prirodne katastrofe ili katastrfe izazvane djelovanjem čovjeka te rad državnih i  javnih tijela za zaštitu i spašavanje ( vatrogasci, Gorska služba spašavanja, Crveni križ). Na taj je natječaj poslano sedam radova učenika od 5. do 7. razreda; Lucas Fabac, Leonardo Bassanese, Martina Jozić, Mateo Kmet, Astrid Andreašić, Morena Čakarun i Veronika Marjakaj.

            S nestrpljenjem očekujemo objavu rezultata.

Autor: Leonardo Bassanese

Autorica: Veronika Marjakaj

Autor: Mateo Kmet

Autorica: Morena Čakarun

Autorica: Martina Jozić

Autor: Lucas Fabac

Autorica: Astrid AndreašićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Pilat Federici   datum: 18. 3. 2019.

TražilicaDan škole


Upisi u prvi razred


Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 23127
Ovaj mjesec: 1806
Ovaj tjedan: 68
Danas: 68
preskoči na navigaciju