preskoči na sadržaj
Obavijesti, vijesti i najave

Organizacija rada na početku nove školske godine 2023./2024.

Poštovani roditelji, dragi učenici, do početka nove nastavne 2023./2024. godine dijeli nas još nekoliko dana.

 

U radosnom iščekivanju početka, želeći da novu školsku godinu započnemo u što ugodnijoj i vedroj atmosferi, a povratak u školske klupe učinimo uspješnim, donosimo vam obavijesti za prvi dan nastave:

 

ORGANIZACIJA RADA PRVI NASTAVNI DAN

Nastava počinje u ponedjeljak 4. rujna, u 8 sati za sve učenike osim za učenike prvih razreda. Svi učenici ujutro ulaze na glavni ulaz. Svako razredno odjeljenje preuzet će razrednik i povesti do matične učionice.

Mole se roditelji, koji svoju djecu prate/dovoze u školu, da se zadržavaju u školskom dvorištu. Ulazak u školu bit će moguć jedino uz prethodnu najavu. O načinima održavanja roditeljskih sastanaka i individualnih razgovora roditelji će biti pravovremeno obaviješteni.

Molimo učenike da ponesu sa sobom školske torbe zbog preuzimanja dostavljenih udžbenika, pribor za pisanje, bilježnicu-informativku i papuče za školu.

Prva dva sata održat će se satovi razrednog odjela, a nakon toga slijedi nastava prema dobivenom rasporedu sati do trećeg sata (razredna nastava) odnosno do petog sata (predmetna nastava). Učenici nižih razreda nakon trećeg sata odlaze u produženi boravak do autobusa. Pozivamo roditelje učenika nižih razreda koji su u mogućnosti da nakon trećeg sata dođu po djecu. Nakon petog sata svi učenici putnici odlaze na autobus.

MARENDA

Školska marenda bit će poslužena svim učenicima Škole (samo prvi dan nastave). Od utorka, 5. rujna prehrana učenika bit će organizirana za one učenike čiji se roditelji opredijele za školsku marendu. Školska marenda je besplatna i financirana od strane MZO-a.

ŠKOLSKI AUTOBUS

Školski autobus u dolasku u školu prometovat će prema voznom redu objavljenom na mrežnim stranicama Škole. Povratak školskog autobusa predviđen je nakon petog sata, u 12,30 (samo prvi dan nastave).

Od utorka 5. rujna autobus će voziti prema voznom redu.

RASPORED SATI

Od utorka 5. rujna nastava će se odvijati prema rasporedu sati koji će učenici dobiti pri dolasku u Školu.

PRODUŽENI BORAVAK

Rad u produženom boravku započinje drugi dan nastave, u utorak 5. rujna za učenike drugog i trećeg razreda. Produženi boravak za učenike prvih razreda bit će organiziran u drugom tjednu nastave, od ponedjeljka 11. rujna.

GLAZBENI ODJEL

Rad u Glazbenom odjelu započet će prema dogovoru i rasporedu mentora s učenicima. Prvog tjedna nastave mentori će polaznike Glazbenog odjela obavijestiti o rasporedu i trajanju nastave.

 

Dragi učenici, sa svojim ćete se razrednicima prisjetiti svih školskih obveza i pravila o školskom životu, kurikulumu Škole, planovima za školske ekskurzije, terenske nastave, rokova opravdavanja i najave izostanaka, kalendara rada, rasporeda informacija za roditelje, izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti.

 

Podsjećamo sve učenike na pristojno, kulturno i odgovorno ponašanje u svim školskim prostorima, prema svim djelatnicima Škole i jedni prema drugima.

 

Svim učenicima, roditeljima i djelatnicima naše škole želim sretan i uspješan početak nove školske godine!

 

Ravnateljica

Andrea Anić, prof.

 

 Priloženi dokumenti:
Odmori_i_vozni_red.pdf (124.92 KB)
VOZNI_RED_AUTOBUSA.pdf (280.74 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ljiljana Kostić   datum: 1. 9. 2023.

Tražilica

IDIZ - izvješće

Savjetovanje mladih

Školska brošura


Katalog knjižnice


Društvene mreže

 


Medijska pismenost

Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 156320
Ovaj mjesec: 2331
Ovaj tjedan: 630
Danas: 58
preskoči na navigaciju