preskoči na sadržaj
Dobro došli!

Obavijest o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za šk.god. 2020./2021.

Poštovani roditelji,

sukladno članku 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN 116/18) sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnom proračunu.

Roditelji ne naručuju niti plaćaju udžbenike.  Postupak nabave udžbenika provodi škola, te su oni vlasništvo škole, a postupanje s njima je regulirano Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnog proračuna (NN 46/19).

Radne bilježnice, zbirke zadataka, atlase i druge obrazovne materijale nabavljaju učenici tj. roditelji/skrbnici sami.

Udžbenike će svi učenici dobiti na početku nastavne godine, a o odabranim drugim obrazovnim materijalima koje ste dužni nabaviti ćemo Vas obavijestiti naknadno. 

Nakon ulaska 1. i 5. razreda, te 7. razreda sa predmetima Fizika, Kemija i Biologija u frontalnu provedbu kurikularne reforme u školskoj godini 2019./2020., od sljedeće školske godine u frontalnu provedbu kurikularne reforme ulaze 2., 3., 6., i 7. razred, te 8. razred s predmetima Biologija, Fizika i Kemija. Udžbenici kao i radni materijal će za navedene razrede biti novi, a u 8. razredima mijenjaju se samo udžbenici Biologije, Fizike i Kemije s pripadajućim radnim bilježnicama. 

Popis odabranih udžbenika i ostalog radnog materijala za sve razrede objavit ćemo uskoro.

Hvala na razumijevanju!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ljiljana Kostić   datum: 30. 6. 2020.

Tražilica

Dan škole


Ispis statistike od 5. 4. 2020.

Ukupno: 29745
Ovaj mjesec: 2124
Ovaj tjedan: 205
Danas: 2
preskoči na navigaciju